Extra's & Services

Tiense Suiker houdt ervan om de dingen net iets lekkerder of gemakkelijker te maken. Hier lees je hoe we dat doen.

Fijne Bietsuiker
gratis bij een FRITEL ijsmachine

ijsmachine Fritel

Zin in zelfgemaakt ijs maar je hebt nog geen ijsmachine? Haast je naar de winkel en koop een Ice Cream Maker IM 1252 van FRITEL. Je ontvangt er tijdelijk een coupon bij voor een gratis pak Fijne Bietsuiker (1kg). Geniet ervan!

Meer info op https://fritel.com/

De allerleukste
confituurlabels

We hebben een heleboel vrolijke, mooie en zelfs knotsgekke labels voor je gemaakt. Je hoeft ze alleen maar te printen, uit te knippen en op te plakken. Klik hier voor een overzicht van alle ontwerpen.

Pannenkoekenspecial
Van klassiek tot buitengewoon lekker

Jouw pannenkoeken kunnen alvast niet mislukken met deze heerlijke pannenkoekenrecepten die wij voor jou gebundeld hebben. Download de recepten hier!

Gek op wafels?

Download hier de heerlijkste wafelrecepten in een handig receptenboekje. Verrukkelijk!

Knutselboekje Pasen

Bim bam…bim bam… Pasen komt eraan!
Zalig paasfeest voor jullie allemaal!

De suikerbiet
Presentatie

Spreekbeurt op school of gewoon benieuwd wat een mooi product de suikerbiet is? Wij hebben alle informatie gebundeld in een superhandig document dat je hier kan downloaden.

Knutselboekje Zomer

Genieten van een mooie zomer doe je ook met dit leuk knutselboekje. Download het hier en zorg voor uren speelplezier voor de kinderen.

Halloween knutselboekje

Zin in een leuke avond vol spanning? Download dan zeker ons griezelig leuk knutselboekje! Wie maakt de meest spookachtige tekening?

Feestelijke recepten
Voor kerst en nieuw

Inspiratie nodig voor je kerstmenu? Wij bundelden enkele heerlijke gerechten in een handig receptenboek. Download het hier. Genieten maar!

Knutselboekje Kerst

Kerstmis komt eraan. Graag wat persoonlijke kerstversiering? Download dan zeker hier ons leuk knutselboekje! Veel plezier!

Waar is da kinderfeestje?
Boek je eigen party chef.

Het is de meest relaxte manier om een kinderfeestje te organiseren. Geen stress, geen gedoe en opruimen is niet nodig. Klik hier voor een lijst van party chefs. Er zit er vast een bij jou in de buurt.

Receptuur Confituur

Hoe huisgemaakt het beste smaakt!

Zelf ontdekken hoe eenvoudig het maken van confituur is maar je hebt geen inspiratie? Download hier ons receptenboekje met eenvoudige en meer uitdagende recepten. Smullen maar!

Ideetjes voor jouw
picknickmand

Wat neem je mee in je picknickmand? Nood aan enkele ideetjes? Je vindt ze hier!

  1. Niets boven brood met huisgemaakte confituur, in alle kleuren en smaken!
  2. Dessertjes natuurlijk! Cake, rijstpap, muffins,… Genieten maar!
  3. Koekjes, mmm! Dit lust echt iedereen, en ze nemen dan ook nog eens weinig plaats in. Win win!
  4. Van al dat lekkers krijg je dorst! Een lekkere mocktail, limonade of ijskoffie kan zo’n deugd doen op een zonnige dag.
  5. Geen keukenprins(es)? Geen nood! Ook jij tovert in een handomdraai heerlijke gerechtjes in de picknickmand. Ontdek hier onze easy recepten!
  6. Vergeet zeker je picknickdeken, servetten, bestek, servies en vuilniszakjes niet.
  7. Veel picknickplezier!

Zoete spreekbeurt

Waar komt suiker vandaan? Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bruine suiker bruin? En witte suiker wit? Waarom is het zo lekker? Is suiker ongezond? Daar valt veel over te vertellen. Zo veel dat je er wel een spreekbeurt over kan houden. Download hier het spreekbeurtpakket met tal van verhalen over suiker, foto’s en filmpjes.

De allerleukste confituur labels

We hebben een heleboel vrolijke, mooie en zelfs knotsgekke labels voor je gemaakt. Je hoeft ze alleen maar te printen, uit te knippen en op te plakken. Klik hier voor een overzicht van alle ontwerpen.