Extra's & Services

Tiense Suiker houdt ervan om de dingen net iets lekkerder of gemakkelijker te maken. Hier lees je hoe we dat doen.

Pannenkoekenspecial
Van klassiek tot buitengewoon lekker

Jouw pannenkoeken kunnen alvast niet mislukken met deze heerlijke pannenkoekenrecepten die wij voor jou gebundeld hebben. Download de recepten hier!

Feestelijke recepten
Voor kerst en nieuw

Inspiratie nodig voor je kerstmenu? Wij bundelden enkele heerlijke gerechten in een handig receptenboek. Download het hier. Genieten maar!

Waar is da kinderfeestje?
Boek je eigen party chef.

Het is de meest relaxte manier om een kinderfeestje te organiseren. Geen stress, geen gedoe en opruimen is niet nodig. Klik hier voor een lijst van party chefs. Er zit er vast een bij jou in de buurt.

Knutselboekje Kerst

Kerstmis komt eraan. Graag wat persoonlijke kerstversiering? Download dan zeker hier ons leuk knutselboekje! Veel plezier!

Halloween kleurboekje

Zin in een leuke avond vol spanning? Download dan zeker ons griezelig leuk kleurboekje! Wie maakt de meest spookachtige tekening?

Zoete spreekbeurt

Waar komt suiker vandaan? Hoe wordt het gemaakt? Waarom is bruine suiker bruin? En witte suiker wit? Waarom is het zo lekker? Is suiker ongezond? Daar valt veel over te vertellen. Zo veel dat je er wel een spreekbeurt over kan houden. Download hier het spreekbeurtpakket met tal van verhalen over suiker, foto’s en filmpjes.

De allerleukste confituur labels

We hebben een heleboel vrolijke, mooie en zelfs knotsgekke labels voor je gemaakt. Je hoeft ze alleen maar te printen, uit te knippen en op te plakken. Maar voordat je dat doet, kun je eerst intypen welke confituur er in het potje zit en wanneer je die hebt gemaakt. Klik hier voor een overzicht van alle ontwerpen.