Een klein gebaar
doet soms wonderen

Vind jij het ook zo belangrijk dat we laten zien dat we om elkaar geven? Dat we gewoon een beetje oog hebben voor iemand anders. Daarom zeggen wij: wees een beetje zoet voor elkaar. Voor je vrienden en je familie. Maar ook voor mensen die je minder goed kent, zoals die eenzame buurvrouw verderop in de straat of de bewoners van het verzorgingstehuis. Verras juist hen eens met een zelfgebakken lekkernij. Hieronder staan een paar simpele recepten voor taart, cake of koekjes die in no time klaar zijn. Je vindt er ook een paar bijpassende zoete kaartjes, waarmee je kan laten weten dat je aan deze persoon denkt.

7 zoete receptjes

Wat ga jij bakken? Een taart, cake of koekjes? Wat je ook bakt, ze zijn gemakkelijk te maken, snel klaar en héééél lekker!

7 zoete receptjes

Wat ga jij bakken? Een taart, cake of koekjes? Wat je ook bakt, ze zijn gemakkelijk te maken, snel klaar en héééél lekker!

Ik denk aan jou kaartjes

Misschien wil je ook een kaartje sturen aan diegene voor wie je iets bakt. Voeg dan vooral een persoonlijke noot toe. Schrijf een leuke uitnodiging of lieve wens. De kaarten kun je downloaden om ze uit te printen of om als e-card te sturen.

Ik denk aan jou kaartjes

Misschien wil je ook een kaartje sturen aan diegene voor wie je iets bakt. Voeg dan vooral een persoonlijke noot toe. Schrijf een leuke uitnodiging of lieve wens bijvoorbeeld. De kaarten kun je downloaden om ze uit te printen of om als e-card te sturen.

Tekenplezier
voor je kinderen

Je kunt de kaarten ook gebruiken als kleurplaat. Download en print in dat geval de zwart/wit-versie. Terwijl jij lekker aan het bakken bent, maken je kinderen er een mooie persoonlijke kaart van!